Bohužel díky komplikacím na straně dopravce (viz. níže) jsme nuceni ke změnám u výjezdu do Berlína. Snažíme se všechny účastníky kontaktovat telefonicky. Nově se pojede autobusy podle následujícího:

Sraz: pátek 13.9.2024 v 06:30 na Hlavním nádraží Pardubice

Odjezd: 07:00

Návrat: 14.9.2024 cca 05:00


Vstupenky do sektoru hostů 15 € budou pro každého účastníka výjezdu zajištěny na místě.

vyjádření KOS Transportation s.r.o. k zavedení náhradní autobusové dopravy na zápas do Berlína:

Bohužel z důvodu nehody vlakové soupravy na území jiného státu ze dne 11.9.2024 a nemožnosti opravit vzniklé závady do 13.9.2024 (proražené hlavní potrubí, utržené kohouty a vysklená okna) navrhujeme přepravu využitím náhradní autobusové dopravy oběma směry. Toto řešení nebylo jednoduché, ani příjemné, ale z důvodu zachování bezpečnosti cestujících a provozu není možné využít naši soupravu. Jiní dopravci bohužel nemají volné kapacity drážních vozidel, která jsou v RIC režimu a splňují technické požadavky pro vstup na síť DB-Netz a tak nám zbylo buď zavést náhradní autobusovou dopravu, nebo cestu odříct. Jelikož si zakládáme na plnění našich požadavků, rozhodli jsme se Vám nabídnout cestu autobusy.

V autobusech bude zachován palubní servis s roznosem nápojů a v Berlíně nabízíme asistenci, potažmo doprovod k památkám, zimnímu stadionu…

za KOS Transportation s.r.o., Jan Král

Bližší informace, vedoucí výjezdu „ROZA“. tel.: 777 005 117, POUZE VOLAT!!!